info@loyaltyrockstars.nl     +31(20) - 2617966

Wij bouwen waardevolle
relaties tussen onze
opdrachtgevers
en hun klanten

Wat doet Loyalty Rockstars?

Loyalty Rockstars biedt customer engagement & loyalty consultancy en begeleidt haar opdrachtgevers met het bedenken, opzetten en executeren van effectieve, unieke customer engagement en loyalty programma’s. Programma’s, die een langdurige relatie opbouwen tussen en waarde leveren aan klant en opdrachtgever.

Ons geloof

Wij geloven dat loyaliteit voortkomt uit het emotioneel binden van klanten aan een merk en het verbeteren van de totale klantervaring. En net als in iedere gezonde relatie begint dat bij het beter leren kennen van elkaar. Het vertrekpunt van ons werk is dan ook de beschikbare klantdata en marktonderzoeken, hiermee kunnen we relevante klantinzichten vormen.

Relevantie

Wij kijken verder dan alleen transactionele data om een 360 graden klantprofiel op te bouwen en actionable klantinzichten te vormen.  Door het continu toepassen van klantinzichten en klantenkennis kunnen merken steeds relevanter en persoonlijker worden en de klantervaring over alle touchpoints verbeteren. En zo de totale klantbeleving naar een hoger niveau brengen.

Wat doen we?

We helpen opdrachtgevers de loyaliteit van hun klanten te maximaliseren door het ontwikkelen van een effectief en uniek klantprogramma. In onze aanpak staan deze 6 bouwstenen centraal. 

Loyalty Rockstars - Data Analysis & Customer Insights

Data analysis & Customer insights

Wij helpen met het vinden, samenvoegen en analyseren van data en klantonderzoek. Wij vertalen dit naar relevante en bruikbare klanteninzichten en een 360 graden klantbeeld, die het fundament van het klantenprogramma zullen zijn.

Loyalty Rockstars - Customer Loyalty Strategy

Customer Loyalty Strategy

Een klantprogramma is een middel om de klantrelatie te versterken. We werken samen met onze opdrachtgevers om te bepalen wat loyalty voor hun klanten en hun organisatie is. Op basis van klantinzichten ontwikkelen we het geraamte van een succesvol loyalty programma: visie, business case, doelstellingen en het ontwikkelen van een waardepropositie, construct en een creatief strategisch concept.

Loyalty Rockstars - IT Tooling & Implementation

IT Tooling & Implementation

Klantprogramma’s zijn afhankelijk van technologie en data. Een sterk klantprogramma zal de klantervaring over alle touchpoints verbeteren. Hier moet de inrichting van het IT landschap wel klaar voor zijn. Als platform afhankelijk bureau begeleiden wij bedrijven bij het inrichten van hun IT landschap door hen te helpen met het vaststellen van hun requirements, user stories en het selecteren van de juiste leveranciers. Daarbij helpen we onze opdrachtgevers met het implementeren van deze systemen om die optimale klantervaring mogelijk te maken.

Loyalty Rockstars - Contact opnemen Interim

Customer Contact Strategy

Een effectief programma heeft een op maat gesneden klantcontact strategie om relevante content op het juiste moment voor de juiste klanten via hun voorkeurskanaal te delen. Door middel van onze loyaliteit maturity model ontwerpen we een omnichannel klantcontact strategie en vertalen we dit in een concrete roadmap en stappenplan om de ambities voor de lange termijn te realiseren.

Loyalty Rockstars - Interim & Campaign Management

Interim & Campaign Management

Van plan tot programma! Voor bedrijven is het een uitdaging om een plan op te delen in stukken en bepalen waar ze moeten beginnen. Daarbij komen deze activiteiten meestal nog eens bovenop de huidige werkzaamheden. Wij kunnen onze opdrachtgevers helpen met het implementeren en uitvoeren van programma’s en hun klantcontactstrategie.

Loyalty Rockstars - Optimization & Innovation

Optimization & Innovation

Na het implementeren van het programma komt de aandacht te liggen op de prestaties van het programma. Wat zijn de resultaten, wat voor type klanten zijn er lid geworden en waar zien we kansen om verder te groeien en te vernieuwen? Door de belangrijkste KPI’s in heldere dashboards weer te geven, nieuwe data om te zetten in actionable inzichten en de laatste trends te integreren helpen we onze opdrachtgevers om de waarde voor de klant (de klantervaring) en de waarde van de klant te optimaliseren.