Technologie

Klantprogramma’s zijn afhankelijk van technologie en data. Een sterk klantprogramma zal de klantervaring over alle touchpoints verbeteren. Hier moet de inrichting van het IT landschap wel klaar voor zijn. Als platform onafhankelijk bureau begeleiden wij bedrijven bij het inrichten van hun IT landschap door hen te helpen met het vaststellen van hun requirements, user stories en het selecteren van de juiste leveranciers. Daarbij helpen we onze opdrachtgevers met het implementeren van deze systemen om die optimale klantervaring mogelijk te maken.

Architectuur

Wij helpen onze opdrachtgevers met het in kaart brengen van de huidige ICT-architectuur. Hierbij kijken we verder dan alleen loyalty tools omdat het belangrijk is dat de klant dezelfde ervaring heeft over de verschillende touchpoints. Deze blueprint en de wensen van de opdrachtgever vormen de basis voor het selecteren van de juiste tools en het implementeren van nieuwe tools.

Tool Selectie

Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij de selectie van een Loyalty en/of marketing automation tool. Om tot de juiste tools te komen hebben wij een methodiek ontwikkeld die stap voor stap toewerkt naar een gefundeerde keuze. Met behulp van scenario’s helpen wij alle belanghebbenden om te beschrijven hoe de tooling voor hen het beste werkt. Gedurende het hele selectietraject houden wij rekening met zowel de technische als functionele eisen en wensen, als ook de geschiktheid van de tooling voor eindgebruikers. Door deze uitgebreide requirements-analyse komen wij met een advies waar elke stakeholder blij mee is en die aansluit bij alle behoeftes.

Implementatie

Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij de implementatie van de gekozen loyalty /marketing automation /CRM tool. De gekozen tool is ondersteunend aan de (nieuwe) bedrijfsprocessen. Het is daarom van belang dat deze juist geïmplementeerd wordt. Echter gaan implementaties vaak gepaard met valkuilen. Om deze te voorkomen begeleiden we het implementatietraject en zorgen ervoor dat alles werkt zoals het hoort.

Contact

Heb je vragen of wil jij weten wat we voor jou kunnen doen op het gebied van technologie?

Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Klanten

Wil je weten voor wie we werken en wat we voor onze opdrachtgevers hebben gedaan?
Klik op een van de logo’s voor een uitgebreide case.

Bekijk alle cases