Privacy verklaring

Bij Loyalty Rockstars respecteren wij de privacy van onze bezoekers en klanten. Wij zullen jouw persoonlijke informatie uiteraard vertrouwelijk en met zorg behandelen. Wij handelen hierbij in overeenstemming met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens aan ons stelt.

In deze privacyverklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee wordt omgegaan. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen worden en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten en plichten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

Loyalty Rockstars
Loyalty Rockstars biedt sinds 2015 customer engagement & loyalty consultancy. Denk hierbij aan het begeleiden van opdrachtgevers met het bedenken, opzetten en executeren van effectieve, unieke programma’s om klanten te binden.

Loyalty Rockstars verzamelt in bepaalde situaties jouw gegevens. Het is daarom goed als jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.  Mocht je iets rondom het gebruik van jouw gegevens als onprettig ervaren neem dan gerust contact met ons op.

Loyalty Rockstars | 0202617966
Entrada 100 – 4e verdieping | 1114AA | Amsterdam-Duivendrecht
Btw nr. NL855549713B01 | KvK nr.: 64162443
[email protected]

Gebruik van cookies
Als je gebruik maakt van onze website worden er cookies geplaatst. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om jouw instellingen en voorkeuren te onthouden. Je kunt deze cookies uitzetten via jouw browser.

Wat doen wij met je gegevens?
Er worden voor verschillende doelen persoonsgegevens verzameld door Loyalty Rockstars. Deze lichten we hieronder toe.

  1. Versturen van nieuwsbrieven

Loyalty Rockstars stuurt via Mailchimp nieuwsbrieven en uitnodigingen voor events die ze (mede) organiseren en updates over ontwikkelingen rondom onze dienstverlening. Om dit te doen verzamelen we je naam, de organisatie waar je werkt en je email adres via formulieren op de website van Loyalty Rockstars. Deze gegevens slaan wij op in Pipedrive. Al onze nieuwsbrieven bevat een link waarmee je je kunt afmelden.

  1. Contact opnemen

Jouw gegevens worden verzameld als je contact opneemt met Loyalty Rockstars via mail of een contactformulier op de website. We vragen hierbij om de benodigde informatie, zoals je naam, organisatie, email, telefoonnummer en informatie over je vraag. Dit doen we zodat we een passend voorstel kunnen doen of onze diensten kunnen aanbieden.

  1. Loyalty Scan uitvoeren

Loyalty Rockstars biedt als service een loyalty quick scan aan. Om de resultaten met jou te kunnen doen verzamelen we via WPforms je naam, email, organisatie en als je wilt je telefoonnummer. Nadat je deze hebt achter gelaten volgt een 40-tal vragen over klanten, data, IT, communicatie en je organisatie. Dit

  1. Analytics

4.1 Google Analytics
Om te zien hoe bezoekers onze website gebruiken en om te kunnen analyseren hoe effectief onze AdWords-advertenties bij Google zoekresultaat pagina’s zijn, maken wij gebruik van Google Analytics (GA) en Google Tag Manager. Deze helpt ons in te zien hoe effectief onze zoekmachine optimalisatie is. Google Analytics maakt hiervoor gebruik van cookies. Deze cookies bevatten alleen anonieme en statistische gegevens en geen persoonlijk identificeerbare informatie (persoonsgegevens). Deze informatie wordt, samen met het adres van uw computer (IP-adres), door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics. Wil je niet dat Google Analytics jouw gegevens hiervoor gebruikt? Google biedt een opt-out-plug-in voor een aantal website browsers. Kijk hiervoor op: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

4.2 Hotjar
Wij gebruiken Hotjar om de behoeften van onze gebruikers beter te begrijpen en deze service en ervaring te optimaliseren. Hotjar is een dienst die ons helpt onze gebruikerservaring beter te begrijpen (bijv. hoeveel tijd ze besteden aan welke pagina’s, welke links ze kiezen om te klikken, wat gebruikers wel en niet leuk vinden, etc.) en dit stelt ons in staat om onze dienst op te bouwen en te onderhouden met feedback van gebruikers. Hotjar gebruikt cookies en andere technologieën om gegevens te verzamelen over onder andere het gedrag van onze gebruikers en hun apparaten (in het bijzonder het IP-adres van het apparaat (dat alleen in geanonimiseerde vorm wordt vastgelegd en opgeslagen). Hotjar slaat deze informatie op in een gepseudonimiseerd gebruikersprofiel. Voor meer details, zie Hotjar’s privacybeleid. Je kunt je hiervoor afmelden via deze link: https://www.hotjar.com/legal/compliance/opt-out

  1. Advertenties

Op basis van je gedrag op onze website worden met marketinglijsten profielen aangemaakt, zodat we je op andere sites relevante advertenties kunnen tonen. Hiervoor maken wij gebruik van functionele, analytische en tracking cookies of vergelijkbare technieken. Hierdoor krijg je als bezoeker relevante advertenties te zien buiten het .nl en .com domein, aangezien dit aansluit bij je eerder getoond gedrag op de website. Hiermee hopen we je nog beter te kunnen informeren over onze diensten en artikelen. Deze gegevens zijn niet te herleiden naar een specifiek persoon.

  1. Social Media delen

Op deze site zijn links en knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie.

Wie heeft toegang tot de data?
De gegevens die Loyalty Rockstars ontvangt en verwerkt worden beheerd door middel van verschillende tools.

  1. Pipedrive

Alle contact gegevens die wij ontvangen worden handmatig opgeslagen door ons in Pipedrive. Hierbij gaat het om je naam, email, telefoonnummer en de organisatie.

  1. Mailchimp

Onze nieuwsbrieven en event mailing wordt verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je hiervoor aanmeldt, wordt jouw e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

  1. WPforms

Voor de formulieren op onze website maken wij gebruik van WPforms. De gegevens die jij achterlaat worden hier dan ook automatisch opgeslagen.

  1. TransIP

De website en back-ups van de website worden gehost bij TransIP. Gegevens die jij achterlaat op de website van Loyalty Rockstars zijn versleuteld op de servers van TransIP opgeslagen.

Hoelang bewaren jouw gegevens?

  1. Versturen nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp en pipedrive. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kunt je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar [email protected] Op dat moment zullen wij jouw gegevens verwijderen van onze lijst.

  1. Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Loyalty Rockstars via mail of een contactformulier, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver, in WPforms of/en in Pipedrive. Deze gegevens worden bewaard gedurende de periode waarin wij dit relevant acht in het kader van de dienstverlening, tenzij op grond van een wettelijke bepaling het verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren. Als je wilt dat wij deze verwijderen kun je een mail sturen naar [email protected]

  1. Loyalty Scan uitvoeren

Op het moment dat je loyalty quick invult, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld contactgegevens en antwoorden op de vragen, opgeslagen op de mailserver, in WPforms of/en in Pipedrive. Deze gegevens worden bewaard gedurende de periode waarin wij dit relevant acht in het kader van de dienstverlening, tenzij op grond van een wettelijke bepaling het verplicht is persoonsgegevens langer te bewaren. Als je wilt dat wij deze verwijderen kun je een mail sturen naar [email protected]

  1. Analytics

De gegevens die analytics en Hotjar op de website verzamelen zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics en Hotjar.

  1. Advertenties

De marketinglijsten die worden ontwikkeld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Facebook, LinkedIn & Google.

  1. Social Media delen

De gegevens over het delen van een content op onze website wordt opgeslagen op onze website en is terug te zien op jouw eigen social media. Deze informatie wordt opgeslagen zolang de content online is.

Hoe beveiligen wij jouw gegevens?
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerder genoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door Loyalty Rockstars of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Loyalty Rockstars Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast is onze website is standaard beveiligd met HTTPS. Wat staat voor; HyperText Transfer Protocol Secure. Dit is een uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel een veilige uitwisseling van gegevens. Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens die op de website worden verzameld versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander, bijvoorbeeld iemand die afluistert, onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.

Wat zijn jouw rechten?

  1. Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Loyalty Rockstars vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Loyalty Rockstars. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

  1. Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten aanpassen door Loyalty Rockstars.

  1. Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Loyalty Rockstars opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Loyalty Rockstars al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

  1. Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Loyalty Rockstars vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

  1. Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Loyalty Rockstars je niet op de juiste manier helpt.  

  1. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat Loyalty Rockstars jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan door een mail te sturen naar [email protected] We streven ernaar om binnen één week te reageren.

Wat zijn de plichten?
Loyalty Rockstars verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van Loyalty Rockstars via e-mail of telefoon. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Loyalty Rockstars de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Loyalty Rockstars met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Loyalty Rockstars behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Loyalty Rockstars dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Loyalty Rockstars te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

Loyalty Rockstars | 0202617966
Entrada 100 – 4e verdieping | 1114AA | Amsterdam-Duivendrecht
Btw nr. NL855549713B01 | KvK nr.: 64162443
[email protected]

Aanpassen privacyverklaring
De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen of wijzigingen aan onze website. Wij adviseren daarom ook de verklaring regelmatig te bekijken.