Vacature: Creatief Strateeg

Wie zijn wij?
Loyalty Rockstars is in 2015 opgericht en groeit hard. Loyalty Rockstars adviseert bedrijven op het gebied van customer engagement & loyalty. We werken op verschillende opdrachten voor bedrijven zoals Friesland Campina, Hunkemöller, Jumbo, HEMA, Scotch & Soda en Schiphol.

Wie ben jij?
Je bent een creatieve, commerciële, daadkrachtige en overtuigende Creatief strateeg. Met de beschikbare data bedenk je omni-channel klant strategieën waardoor de waarde voor de klant en de klantwaarde zullen stijgen. De voorstellen die je maakt zijn onderbouwd met data insights, onderzoek of testresultaten en je weet jouw voorstellen met enthousiasme te presenteren. Je bent goed in het visualiseren van deze plannen en tijdens het presenteren van een voorstel neem je je publiek mee in jouw verhaal.

Je voelt je thuis in de wereld van loyalty marketing en hebt minimaal affiniteit met ons vakgebied d.w.z. CRM, Customer Engagement, Data-analyse, Mobile, Marketing Automation en Campagne Management.

Wat ga je doen?
Je gaat het strategie team versterken en bijvoorbeeld klant contact & loyalty strategieën ontwikkelen en bedenken. Deze strategieën moeten vertaald worden naar pragmatische en concrete adviezen, programma’s en campagnes om klantrelaties op te bouwen, te onderhouden en te laten groeien. Je maakt vanuit strategie een doorvertaling naar tactisch en operationeel niveau.

Customer journeys in kaart brengen en visualiseren is een ander belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Hiervoor kun je je verplaatsen in de behoeften en pijnpunten van de consument en de beslissingsprocessen die hieruit voortvloeien. Je maakt uitgewerkte voorstellen en weet deze helder te onderbouwen. Je bent in staat om marketing en communicatie uitdagingen van klanten aan te pakken.

Wat verwachten we van jou?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding.
 • Minimaal 3 jaar ervaring opgedaan binnen CRM, loyalty, campaign management of digital marketing en creatie.
 • Parttime; drie tot vier dagen per week werkzaam.
 • Expert op het gebied van Visual Design, Keynote/ Powerpoint, Photoshop en Illustrator. Goed in het maken van presentaties en visualiseren van ideeën en strategieën.
 • Ervaring in presenteren en anderen kunnen overtuigen.
 • Ideeën kun je tot in detail onderbouwen door research en ervaring.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Werken voor en met grote (internationale) A-merken en bedrijven.
 • Een dynamische werkomgeving waarin veel samengewerkt wordt met andere Rockstars uit ons netwerk.
 • De mogelijkheid om je eigen ideeën, concepten en toekomst vorm te geven; jij bent verantwoordelijk voor waar jij naar toe gaat.
 • Informele werkcultuur binnen een ambitieuze en gedreven organisatie.
 • Een plaats in een start-up met een bloeiende toekomst.
 • Ruimte voor kennisdeling en -ontwikkeling.

Ready to rock?

Wil jij ons komen versterken en ga je samen met ons de uitdaging aan om Loyalty Rockstars verder uit te bouwen? Solliciteer dan direct en stuur een mail naar [email protected].  Wil je inhoudelijk meer weten bel dan naar 0202617966

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.