Ons team

Loyalty Rockstars is in 2015 opgericht, we helpen grote en kleine opdrachtgevers met het verbeteren van de klantrelatie. Het team bestaat ondertussen uit verschillende vaste en flexibele Rockstars. In onze vrije tijd beoefenen we 17 verschillende sporten. Ons kantoor bevindt zich langs de A10 aan de Entrada in Amsterdam-Duivendrecht. We zijn dus goed bereikbaar en schenken daarnaast erg lekkere koffie.

We groeien hard en zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s & stagiaires. Bekijk onderaan deze pagina onze openstaande vacatures.

Loyalty Rockstars Customer Retention CRM Interim Team Wies Mensink

Wies Mensink

Founding Partner

Wies (1977), onze founding partner, is moeder van 3 kinderen, fanatiek gig-roeier (Islands of Scilly), city-swimmer (Amsterdam, New York, Muiden) en kick-boxer. Zij stond aan de basis van het vernieuwde Bonuskaart concept van Albert Heijn. Haar specialiteiten zijn het bedenken en neerzetten van brede customer engagement en loyalty concepten. Ze heeft zich de wereld van MarTech eigen gemaakt om zo altijd met de nieuwste inzichten en oplossingen te komen. Haar achtergrond ligt in retail en finance. Onze business developer pur sang helpt je graag verder met jouw engagement en loyalty vraagstukken.

 

     

Loyalty Rockstars Customer Retention CRM Interim Team Justin Tsen Hsiang

Justin Tsen Hsiang

Founding Partner

Justin (1979), heeft twee kinderen, is gek op ijshockey en woont in Amsterdam met zijn vrouw en kinderen. Hij is een ervaren marketeer en gedreven ondernemer met jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven zoals Albert Heijn, Route Mobiel en Pepsico. In zijn laatste vaste functie bij Albert Heijn was hij verantwoordelijk voor de data driven persoonlijke aanbiedingen binnen het Mijn Bonus loyalty programma. Na Albert Heijn heeft hij Loyalty Rockstars opgericht en gewerkt aan dan wel verschillende projecten geïmplementeerd met een focus op strategy, data en concept ontwikkeling.

 

     

Ronald de Groot

Ronald de Groot

Consultant

Ronald (1986) vader van twee kids en woonachtig in Baarn. In 2006 is hij begonnen bij een full service digital marketing & communicatie bureau in Utrecht. Hij was verantwoordelijk voor het opzetten van een mobile marketing & development label. Ze ontwikkelde apps, mobile marketing campagnes en mobiele websites voor TNT Post, Eneco, Sanoma, Yakult, Walibi, TNT Express, ING  Sprinters, Yellowbrick. Na 7 jaar was het uitgegroeid tot een zelfstandige divisie met 15 man. Toen heeft Ronald de switch gemaakt naar Yourzine een meer data gedreven marketing bureau en heeft zich verdiept in data, mobile en loyalty. In zijn laatste functie was hij innovatie strateeg en adviseerde hij klanten als Albert Heijn, de Efteling en NRC om buiten het kanaal email data te gaan verkrijgen en toe te gaan passen.  Binnen Loyalty Rocstars houdt hij zich voornamelijk bezig met concept, strategie en business development.

 

     

Loyalty Rockstars Customer Retention CRM Interim Team Niels Costerus

Niels Costerus

Project Manager / IT Consultant

Niels (1977) is een fervent liefhebber van tv-series, fitness, windsurfen, zeilen en lekker eten. Hij is Projectmanager en Martech specialist, deed voor zijn intrede bij Loyalty Rockstars ruim 10 jaar ervaring op bij onder andere Telegraaf Media Groep, Cadeaukaarten Nederland en The Entertainment Group. Hij ontwikkelde diverse e-commerce oplossingen voor o.a. Air Miles, Shell, De Telegraaf en de Nationale Bioscoopbon. Niels woont net buiten Amsterdam en is vader van 3 kinderen.

 

     

Olaf Slot

Project Manager

Olaf (1989) is in september 2017 als stagiair begonnen bij Loyalty Rockstars. Sinds februari 2018 is Olaf parttime werkzaam als Project Manager. Hij volgt de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Olaf heeft veel affiniteit met IT, marketing en sales. Bij Loyalty Rockstars kan hij zijn marketing & IT achtergrond gebruiken voor innovatieve CRM en marketing oplossingen voor verschillende klanten. Naast zijn studie en werk speelt Olaf hockey in een vriendenteam, probeert hij elke week te wielrennen en houdt hij van bourgondisch koken (en eten) met familie en vrienden.

 

     

Romy van Kessel

Stagiaire

Romy (1998) voert momenteel haar afstudeeropdracht uit bij Loyalty Rockstars waar ze haar opleiding en interesses goed kan combineren. Ze studeert International Business (and Languages) aan de Hogeschool Utrecht en heeft daarvoor in Berlijn, Kopenhagen en Alcalá de Henares gewoond. Haar interesse ligt bij internationalisering, cultuur, marketing en data. Buiten haar opleiding en werk doet ze aan voetbal en fitness, houd ze van reizen en kookt ze graag.

 

     

Isabel de Bruijn

Jr. Consultant & Growth Hacker

Isabel (1991), is sinds maart 2019 werkzaam als jr. consultant en growth hacker bij Loyalty Rockstars als vervolg op het growth hacking traineeship dat ze heeft gevolgd bij The Talent Institute. Ze heeft een achtergrond in marketing en sales en daarbij in verschillende industrieën gewerkt zoals fashion, fitness, fintech en FMCG – voornamelijk als brand building/business development freelancer voor start-ups maar ook bij corporates. Ze heeft een bachelor in Economics & Business en een Master in Business Administration (Marketing track), beide behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Voordat ze aan haar studie begon heeft ze 3 jaar internationaal gewerkt als model en daarbij in verschillende wereldsteden gewoond. In haar vrije tijd houd ze van reizen en beoefend ze verschillende sporten zoals kickboksen, pilates en hiit.

 

     

Vacatures

Loyalty Rockstars is een boutique consultancy op het gebied van CRM, customer engagement en loyalty. Dit doen wij voor spelers als Schiphol, Jumbo, Hunkemoller, Etos, Shell en WeFashion. Met een hands-on, pragmatische aanpak. Niet alleen het creëren van strategie en concept maar ook de daadwerkelijke succesvolle implementatie. We blijven hard groeien en zijn daarom opzoek naar Rockstars om ons team te versterken. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen en een kop koffie komen drinken!

Marketing Stagiair

Wie ben jij?
Jij zit in de laatste fase van je HBO of WO studie en zoekt een uitdagende Marketing stage. Jij analyseert graag data, bent resultaatgericht en houdt ervan om resultaten te verbeteren. Welke uitdaging er ook op je pad komt, jij pakt het met beide handen aan en lost het op!
Bekijk vacature