De P.E.T. FREE Pledge

Afgelopen december kwam Jens Kok van Dopper langs bij ons op kantoor om het verhaal achter de Dopper aan ons te vertellen. Justin (Loyalty Rockstars) en Juriaan (Shoot for the moon) hebben een handtekening gezet onder de zogenoemde P.E.T. FREE Pledge. Door ons aan te sluiten bij P.E.T. FREE proberen we met ons kantoor minder plastic afval te produceren, geen gebotteld water meer te drinken en we drinken uitsluitend kraanwater.

Dopper is het P.E.T. FREE project gestart om de grootschalige vervuiling van PET-flesjes terug te dringen en het drinken van kraanwater te promoten. Dopper zegt hierbij dat het alternatief geen Dopper hoeft te zijn maar een waterkan met glazen is evengoed een manier om het gebruik van wegwerpflesjes terug te dringen. Dopper wil naast de consument, nu ook werkgevers meekrijgen in de missie om van plastic flessen af te komen. Om dat te bereiken heeft Dopper de handen ineen geslagen met Spotify, Bever en het Design Thinking Center. Het streven is een P.E.T. FREE workspace en misschien ooit een P.E.T. FREE society?

Dopper heeft drie doelstellingen. Bewustwording creëren over de impact van single-use plastic afval en mensen inspireren om zelf een verandering in gang te zetten. Het aanbieden van een innovatieve productlijn van duurzame design flessen voor drinkwater. Als derde, de toegang vergroten tot veilig drinkwater voor mensen over de hele wereld.

Samen met Dopper hebben wij de PET-waterfles gedag gezegd en hebben ons bij P.E.T. FREE aangesloten! Wil jij je ook aansluiten bij de P.E.T. FREE? Kijk dan hier http://petfree.world/nl/.

NIKE+, THE NEXT STEP IN RETAIL LOYALTY.
In dit artikel lees je hoe Nike haar nieuwe sales strategie naar de markt brengt, hoe ze hun loyaliteitsprogramma Nike+ een nieuwe impuls geven en wat de nieuwe “technisch begaafde” Nike Live winkel in Los Angeles inhoudt.
Lees verder
LOYALTY EN CUSTOMER EXPERIENCE

Het is algemeen bekend dat mensen vaker loyaal zijn aan iets of iemand waarmee een emotionele band is opgebouwd dan aan een product zoals wasmiddel of toiletpapier. Het opnieuw aanschaffen van deze producten is niet zozeer gebaseerd op loyaliteit aan een bepaald merk maar aan …
Lees verder.

‘TELL A FRIEND’

De ‘Tell a Friend’ actie, verkapte spam van vrienden of is het meer? Je hebt vast wel eens een uitnodiging ontvangen of er zelf aan meegedaan, een ‘tell a friend’ actie, maar hoe gaat dit eigenlijk in z’n werk?

Lees verder