Doe de gratis loyalty quick scan
en krijg inzicht in jouw CRM
of loyalty programma

LQS icon

Loyalty Quick Scan

Doe de loyalty quick scan en krijg inzicht in jouw CRM of loyalty programma.

Haal je alles uit jouw loyalty of CRM programma’s of is er nog ruimte voor verbetering? De ontwikkelingen gaan razendsnel, zowel in technologie als bedrijven als de veranderingen in klantbehoeften en verwachtingen. Door op de juiste manier en met de juiste middelen hierop in te spelen kan de klantervaring flink verbeterd worden. En hiermee de loyaliteit van jouw klanten en de klantwaarde.

Wil jij weten waar je staat en wat je kan doen om op korte termijn te verbeteren of te vernieuwen? Vul dan onze gratis loyalty scan in.

Duidelijk totaal overzicht

Een duidelijk overzicht van de huidige stand van zaken van de belangrijkste drivers van een programma: klant, data, IT, communicatie en de eigen organisatie.

Bruikbare quick wins

Concrete acties, die snel opgepakt en aangepast kunnen worden om de impact van het programma snel te verhogen.

Snel

In 30 minuten heb je de vragenlijst ingevuld en binnen 2 weken het overzicht met de quick wins.

Start direct! Het invullen duurt ongeveer 20 minuten. De scan bevat vragen over de organisatie, klanten, data, channel & content en IT.

Na het invullen nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op om een afspraak te maken.

We verwelkomen je op ons kantoor of komen langs om vrijblijvend de resultaten van de scan te bespreken. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe jouw programma ervoor staat en kunnen we nog meer tips geven.