Inspiratie

Soms is het tijd voor iets nieuws, nieuwe kennis, nieuwe inspiratie of een frisse blik op de huidige situatie. Daar helpen wij graag mee. Aan de hand van modellen die we hebben ontwikkeld geven we je inzicht in je programma, geven we tips, zorgen we dat je inzicht krijgt in je data en bieden we je inspiratie om weer aan de slag te gaan.

Innovative Loyalty Morning

Twee keer per jaar organiseren wij een ontbijtsessie, bij een inspirerend bedrijf. Tijdens deze ochtend nemen we je mee in de wereld loyalty en CRM. Er zijn er presentaties van gastsprekers, van ons en cases maar er is ook genoeg ruimte om te discussiëren met collega’s en peers. Na de sessie ga je vol inspiratie en met nieuwe energie weer achter je bureau zitten.

Loyalty Quick Scan

Haal je alles uit jouw CRM of loyalty programma of is er nog ruimte voor verbetering? Onze gratis Loyalty Quick Scan geeft je een duidelijk overzicht van de huidige stand van zaken van de belangrijkste drivers van een programma en bruikbare quick wins. Het invullen duurt ongeveer 30 minuten, waarna we vrijblijvend langs komen of je op ons kantoor verwelkomen. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe jouw programma ervoor staat en kunnen we je nog meer tips geven waar je direct mee aan de slag kunt.

Data Training

Wil jij als (CRM) marketeer alles uit je data halen? Maar weet je soms niet hoe je dat handig en efficiënt kan doen? Dan is deze training iets voor jou. In een kleine groep helpen we marketeers in een aantal dagdelen inzicht te krijgen in hun eigen data. Na de training zal data niet langer als iets ingewikkeld gezien worden, maar als iets waar kansen liggen.

Contact

Heb je vragen of wil jij weten wat we voor jou kunnen doen op het gebied van inspiratie?

Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Klanten

Wil je weten voor wie we werken en wat we voor onze opdrachtgevers hebben gedaan?
Klik op een van de logo’s voor een uitgebreide case.

Bekijk alle cases