Innovative Loyalty Morning

Wil jij een inspirerende ochtend op een bijzondere locatie met nieuwe cases en ervaringen van peers over relevante vraagstukken?

Dan is de Innovative Loyalty Morning iets voor jou! Twee keer per jaar organiseren wij een ontbijtsessie, bij een inspirerend bedrijf. Er staat een heerlijk ontbijt voor je klaar en ondertussen nemen wij je mee in de wereld van CX, Loyalty en CRM. We hebben presentaties, praktijkcases en er is ruim de tijd om kennis en ervaringen te delen met collega’s uit het vakgebied. Na de sessie ga je vol inspiratie en met nieuwe energie weer achter je bureau zitten. Deelname aan deze ochtend is gratis.

Collega's & peers ontmoeten

Tijdens de ochtend ontmoet je verschillende collega’s die veelal in hetzelfde speelveld werken en ook met dezelfde problematiek te maken hebben.

Inspiratie

Doordat we verschillende cases bespreken, en je met collega’s discussieert over waar jij tegen aanloopt kruip je na deze ontbijtsessie weer vol inspiratie achter je bureau!

Een gave inspirerende locatie

De ochtend vindt altijd plaats op een inspirerend bedrijf dat bezig is met loyalty of CRM. Op die manier krijg je een kijkje bij hun en hoor je over hun successen, struggles en learnings.

“Weer geinspireerd achter je bureau klaar om aan de slag te gaan met nieuwe dingen”

Voor wie?

Iedereen die op kantoor zit en druk bezig is met dagelijkse werkzaamheden. Daardoor te weinig tijd heeft om even stil te staan, met anderen over de mogelijkheden en uitdagingen te praten of naar andere interessante cases te kijken op het gebied van data & loyalty.

Wanneer?

Elk halfjaar organiseren wij een Innovative Loyalty Morning. De volgende editie vindt plaats in maart/april. Van 8.30-9.00 is er een inloop en om 9.00 begint de eerste spreker. Naast presentaties is er ruimte voor cases en discussie. De ochtend duurt tot 12.00.

Waar?

De ontbijtsessie vindt altijd plaats bij een inspirerend bedrijf die  een inspirerend verhaal te vertellen heeft op het gebied van CRM, CX of Loyalty, een gave nieuwe weg is ingeslagen of voorop loopt. Op die manier krijg je een kijkje bij hun en hoor je over hun successen, struggles en learnings.

Laat je gegevens achter

Wil jij ook een keer bij de Innovative Morning zijn of zo’n ochtend organiseren voor jou en je collega’s? Laat je gegevens achter zodat we contact met je op kunnen nemen! Of neem zelf contact met ons op.