It's never too late
to be a rockstar

Het team

Loyalty Rockstars Customer Retention CRM Interim Team Wies Mensink

Wies Mensink

Founding Partner

Wies (1977) , onze founding partner, is moeder van 3 kinderen, fanatiek gig-roeier (Islands of Scilly), city-swimmer (Amsterdam, New York, Muiden) en kick-boxer. Zij stond aan de basis van het vernieuwde Bonuskaart concept van Albert Heijn. Haar specialiteiten zijn het bedenken en neerzetten van brede customer engagement en loyalty concepten. Ze heeft zich de wereld van MarTech eigen gemaakt om zo altijd met de nieuwste inzichten en oplossingen te komen. Haar achtergrond ligt in retail en finance. Onze business developer pur sang helpt je graag verder met jouw engagement en loyalty vraagstukken.

Loyalty Rockstars Customer Retention CRM Interim Team Justin Tsen Hsiang

Justin Tsen Hsiang

Founding Partner

Justin (1979) is een ervaren marketeer en gedreven ondernemer met jarenlange ervaring bij onder andere Albert Heijn, Route Mobiel, Pepsico en Yourzine. In zijn laatste functie bij Albert Heijn was hij verantwoordelijk voor het opzetten van de datadriven persoonlijke aanbiedingen binnen het Mijn Bonus loyalty programma. Als business consultant bij Yourzine was hij o.a. verantwoordelijk voor nieuwe loyalty concepten bij Rituals en Samsung en de account Etos en Gall & Gall. Zijn expertise ligt op het vlak van targeted marketing, data analytics en conceptontwikkeling.

Loyalty Rockstars Customer Retention CRM Interim Team Niels Costerus

Niels Costerus

Partner

Niels (1977) is een fervent liefhebber van tv-series, fitness, windsurfen, zeilen en lekker eten. Hij is Projectmanager en Martech specialist, deed voor zijn intrede bij Loyalty Rockstars ruim 10 jaar ervaring op bij onder andere Telegraaf Media Groep, Cadeaukaarten Nederland en The Entertainment Group. Hij ontwikkelde diverse e-commerce oplossingen voor o.a. Air Miles, Shell, De Telegraaf en de Nationale Bioscoopbon. Niels woont net buiten Amsterdam en is vader van 3 kinderen.

Loyalty Rockstars Customer Retention CRM Interim Team Rosa Vreeburg

Rosa Vreeburg

Jr. Project Manager

Rosa (1993) is werkzaam bij Loyalty Rockstars als junior Project Manager. Ze heeft de opleiding Toegepaste Psychologie in Amsterdam voltooid. Tijdens haar studie heeft ze zich vooral gericht op de commerciële kant van de psychologie en heeft ervaring opgedaan in online marketing en PR. Ze vindt het leuk om te koken en wil graag nog veel meer van de wereld zien.

Loyalty Rockstars Customer Retention CRM Interim Team Merel Bulder

Merel Bulder

Project Manager

Merel (1992) is Project Manager bij Loyalty Rockstars. Ze heeft haar studie Bedrijfskunde, richting business & management aan de Rijks Universiteit Groningen afgerond. En is in September 2017 begonnen aan haar Master Digital Business and Innovation aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens haar studie heeft ze een enorme interesse ontwikkeld voor data. Wat je daar allemaal mee kunt en hoeveel kennis dit oplevert heeft haar enthousiast gemaakt. Naast haar studie en werk gaat ze graag uit eten. Thuis een goede serie kijken en lekker uitgebreid koken voor vrienden is ook aan Merel besteed.

mautic is open source marketing automation