It's never too late
to be a rockstar

Het team

Loyalty Rockstars Customer Retention CRM Interim Team Wies Mensink

Wies Mensink

Founding Partner

Wies (1977) , onze founding partner, is moeder van 3 kinderen, fanatiek gig-roeier (Islands of Scilly), city-swimmer (Amsterdam, New York, Muiden) en kick-boxer. Zij stond aan de basis van het vernieuwde Bonuskaart concept van Albert Heijn. Haar specialiteiten zijn het bedenken en neerzetten van brede customer engagement en loyalty concepten. Ze heeft zich de wereld van MarTech eigen gemaakt om zo altijd met de nieuwste inzichten en oplossingen te komen. Haar achtergrond ligt in retail en finance. Onze business developer pur sang helpt je graag verder met jouw engagement en loyalty vraagstukken.

Loyalty Rockstars Customer Retention CRM Interim Team Justin Tsen Hsiang

Justin Tsen Hsiang

Founding Partner

Justin (1979) is een ervaren marketeer en gedreven ondernemer met jarenlange ervaring bij onder andere Albert Heijn, Route Mobiel, Pepsico en Yourzine. In zijn laatste functie bij Albert Heijn was hij verantwoordelijk voor het opzetten van de datadriven persoonlijke aanbiedingen binnen het Mijn Bonus loyalty programma. Als business consultant bij Yourzine was hij o.a. verantwoordelijk voor nieuwe loyalty concepten bij Rituals en Samsung en de account Etos en Gall & Gall. Zijn expertise ligt op het vlak van targeted marketing, data analytics en conceptontwikkeling.

Loyalty Rockstars Customer Retention CRM Interim Team Niels Costerus

Niels Costerus

Senior Project Manager / IT Consultant

Niels (1977) is een fervent liefhebber van tv-series, fitness, windsurfen, zeilen en lekker eten. Hij is Projectmanager en Martech specialist, deed voor zijn intrede bij Loyalty Rockstars ruim 10 jaar ervaring op bij onder andere Telegraaf Media Groep, Cadeaukaarten Nederland en The Entertainment Group. Hij ontwikkelde diverse e-commerce oplossingen voor o.a. Air Miles, Shell, De Telegraaf en de Nationale Bioscoopbon. Niels woont net buiten Amsterdam en is vader van 3 kinderen.

Valérie Zeelen

Consultant

Valérie (1987) is consultant bij Loyalty Rockstars sinds november 2017. Ze is enthousiast en staat altijd open voor nieuwe verhalen en puzzels om op te lossen. Valérie heeft ervaring opgedaan in de wereld van klantonderzoek en als consultant op gebied van CRM & Digital Marketing. Ze helpt graag organisaties klantgerichter worden, door het optimaliseren van de Customer Journey en neerzetten van de beste campagnes. Haar ambities liggen in het verbreden van haar kennis op gebied van Customer Engagement en leren van nieuwe methodes. Na werktijd wordt Valerie blij van een goede maaltijd, in een hip nieuw restaurant of thuis aan een volle tafel met vrienden.

Loyalty Rockstars Customer Retention CRM Interim Team Merel Bulder

Merel Bulder

Junior Project Manager

Merel (1992) is begonnen bij Loyalty Rockstars als marketing stagiaire en is nu Junior Project Manager. Ze heeft haar studie Bedrijfskunde, richting business & management aan de Rijks Universiteit Groningen afgerond. En is in September 2017 begonnen aan haar Master Digital Business and Innovation aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Tijdens haar studie heeft ze een interesse ontwikkeld voor data. Wat je daar allemaal mee kunt en hoeveel kennis dit oplevert heeft haar enthousiast gemaakt. Naast haar studie en werk gaat ze graag uit eten. Thuis een goede serie kijken en lekker uitgebreid koken voor vrienden is ook aan Merel besteed.

Olaf Slot

Stagiair

Olaf (1989) is sinds september 2017 stagiair bij Loyalty Rockstars. Hij volgt de studie Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam en verwacht deze in 2018 af te ronden. Olaf heeft veel affiniteit met IT, marketing en sales. Bij Loyalty Rockstars wil hij zijn marketing skills ontplooien en zijn IT achtergrond gebruiken voor nieuwe CRM en marketing oplossingen. Naast zijn studie en werk speelt Olaf hockey in een vriendenteam, probeert hij elke week te wielrennen en houdt hij van bourgondisch koken (en eten) met familie en vrienden.

Fong Chang

Stagiair

Fong (1993) is sinds september 2017 stagiair bij Loyalty Rockstars. Hij is momenteel nog bezig met zijn studie International Business Studies aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens zijn studie heeft hij ervaring opgedaan op het gebied van sales en marketing. Naast het drukke academische leven houdt hij zich graag bezig met koken en het verzamelen van sneakers!

mautic is open source marketing automation