info@loyaltyrockstars.nl     +31(20) - 2617966

Nieuws

LOYALTY EN CUSTOMER EXPERIENCE: WAAROM JE TOEGEVOEGDE WAARDE VOOR JE KLANTEN MOET CREËREN.

Het is algemeen bekend dat mensen vaker loyaal zijn aan iets of iemand waarmee een emotionele band is opgebouwd dan aan een product zoals wasmiddel of toiletpapier. Het opnieuw aanschaffen van deze producten is niet zozeer gebaseerd op loyaliteit aan een bepaald merk maar aan …

LEES VERDER

‘TELL A FRIEND’

De ‘Tell a Friend’ actie, verkapte spam van vrienden of is het meer? Je hebt vast wel eens een uitnodiging ontvangen of er zelf aan meegedaan, een ‘tell a friend’ actie, maar hoe gaat dit eigenlijk in z’n werk?

LEES VERDER
Loyalty Rockstars - P.E.T. FREE - dopper

DE P.E.T. FREE PLEDGE

Afgelopen december kwam Jens Kok van Dopper langs bij ons op kantoor om het verhaal achter de Dopper aan ons te vertellen.

LEES VERDER
Loyalty Rockstars - Innovative Morning - Tony's chocolonely

INNOVATIVE MORNING @ TONY’S CHOCOLONELY

Op donderdag 1 december organiseerde Loyalty Rockstars een Innovative Morning breakfast event. Het doel was om een inspirerende ochtend te faciliteren waarbij de mogelijkheid gecreëerd werd om kennis en ervaringen te delen op het gebied van..

LEES VERDER
Loyalty Rockstars - Amazone Prima

DE 5 LESSEN VAN EEN VAN DE MEEST SUCCESVOLLE LOYALTY PROGRAMMA’S, AMAZON PRIME

Vorige maand heeft Amazon voor de 2e keer Amazon Prime dag gehouden, het aanbiedingsfestival, waarop iedere 5 minuten aanbiedingen gelanceerd werden exclusief voor haar leden. Dit jaar overtrof het alle verwachtingen op basis van afgelopen jaar en….

LEES VERDER
Loyalty Rockstars Customer Retention CRM Interim Nieuws

WANNEER BRENGEN HORECA EN RETAIL ON-THE-GO BESTELLEN NAAR NEDERLAND?

Geschreven door Yoshi Tuk – Starbucks, Taco Bell, Pizza Hut en Domino’s. Allemaal bedrijven die laten zien dan een mobiele strategie en de mogelijkheid om ‘on-the-go’ te bestellen voor groei zorgen. Hoe lang duurt het nog voordat dit ook in Nederland aanslaat?

LEES VERDER
Loyalty Rockstars - Wies Mensink

3 VRAGEN AAN…WIES MENSINK

Mensink startte deze zomer met een compagnon Loyalty Rockstars. Gericht op het realiseren van een unieke en effectieve loyaltyprogramma’s.

LEES VERDER